maanantai 24. joulukuuta 2012

Christmas


Nyt on sit joulu c: lahjat tuli avattuu ja kyl sielt kaikkee kivaa löytys :3


 (Toi keskimmäine on sit neonkeltast)
 hobitti kirjana <3


 vihdoinki saan vihreen marmorikuvioise plekulevyn skittaan <3

hihiii nää housut on ihanat :3

HYVÄÄ JOULUA!

5 kommenttia:

  1. Selasin sun blogis läpi ja ai että sain nauraa! Taidat olla vähän sekaisin?
    Mieti kaks kertaa miksei sulla ole ton enempää lukijoita ja miksen mäkään liity sun seuraajaksi.
    Onhan tää hyvää viihdettä, mutta yritä nyt edes.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. puhuu kateellinen joka ei kestä että joku on vähän erilainen eikä semmone massa bloggaaja..

      Poista
    2. Sori mut mikä oikeus sul o sanoo et oon sekasi? jos mä tykkään vähä erilaisis asioist ku jotku massateinit ja tämmöset ni ei se tee must yhtää sen huonompaa. Jos ite et tykänny ni ei voi mitää, ei tarvii heti alkaa valittaa.

      Poista
    3. Pieni vinkki: älä aloita blogitekstiäs "juu elikkä"-lausahduksella. Oot varmasti ihan fiksu ja kiva tyttö, mutta en meinannu heti uskoa sua 17-vuotiaaksi. Kirjoitustyylisi on kammottavaa.

      Ja ei, en ole kateellinen. Itse en seuraa lainkaan massablogeja, ei niissä ole järkeä. Mutta ei ole tässäkään. Kirjoita selkeämmin, opettele kuvaamaan ja mieti, mikä funktio tällä sun blogillas on. Älä pliis tunge hymiöitä joka väliin, ilmaise tunnetilaasi mieluummin tekstillä.

      "Joo eli siis aattelin nyt sit tehä oman blogin : D." << miksi aattelit tehdä oman blogin? Koska kaikilla muillakin on? Mieti, mitä haluat tänne kirjoittaa ja jakaa muille. Ihan näin vinkkinä :-)

      Poista
    4. okei, kiitos vinkistä :), ku alotin tän blogin, ni en oikein itsekkään viel tiennyt et mist alotan kertomaan. Alotin oikeestaan kirjoittamaan tätä blogia kunnolla/tosissaan vasta pari kuukautta sitten. Ja joo tiedän et mun kirjotustyyli on vähä jännä. Mut oon vaa kirjottanu asiat samal taval ku oon ajatellu.

      Poista