lauantai 29. joulukuuta 2012

Just a Little Shopping...

Hei taas! en ookkaan taas muutamaan päivään kirjotellu, oon ollu oikeestaa vaa koton ja Turus :D eilen oltiin kattoos porukalla Piin elämä. Oli se oikeestaa iha hyvä leffä, ite ainaki tykkäsin :) Se oli vähän erilainen ku yleensä katon mut mielenkiintoinen se ainakin oli! Olin tos edellispäivänä hiuka shoppailemas Juuson kaa :3 tuli kans oikeest kerranki löydettyy jotain! täs on niit nyt hiukan (ja kaikki on H&M:stä)


 juu eli toi paita on nyt tosa kolme kertaa...mut siis se on tommone vähä viininpunanen ja oikeesti se on aivan ihana! ja lämmin! makso n. 20e (toi keskimmäinen on ehkä lähinnä oikeeta väriä :) )


 sit ostin tommosen topin <3 saman värinen ku toi villapaita makso n.12e

 sit tuli kans ostettuu vähä korviksii...noi kaikki makso yhteensä vaan 6e! joten oli pakko saada ne! tost puuttuu yhdet ja ne on tommoset ku tossa alhaalla olevassa kuvassa :)


ja sit tä paita....oon oikeesti niin rakastunu tähän!!! tos näkyy toi kuva, mut siin alapuolella lukee vielä BEAUTÉ. Nois on hauskasti toi leikkaus et näkyy olkapäät, ja toi on oikeesti vaan niin mun tyylinen paita :)

Ostin kans kahet pillifarkut, toiset on iha tummansiniset ja toiset semmoset armeijanvihreet :) en kyl saanu niist nyt hyvii kuvii ni en sit laittanu niit tänne :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti